Det er og blir noe helt spesielt. Selv om de eneste sporene etter Norge var et flagg i sympati på åpnings- og avslutningsseremoniene og et knippe norske supportere som viste hvordan man heier!

Gjennom årene har jeg vært på flere VM, både som tilskuer og utøver. I år fikk jeg prøve noe nytt – i år var jeg der på jobb. Det ble en ny opplevelse, og en veldig morsom en også! Det var artig å se det hele fra litt andre øyne. Jeg fikk snakket med mange utøvere og fornøyde kunder fra alle verdenshjørner, sett fantastiske løp og moret meg med gode kolleger fra Finland!

Et av høydepunktene var selvsagt huskyen Simon fra Sør-Afrika. Da eieren Leanne plutselig dukket opp for å handle med seg masse utstyr til hundene sine måtte jeg selvsagt be om et intervju, og det kan dere se HER.

Ble også intervjuet selv om fysisk trening av agilityhunder av Ilomme, som driver onlinekurs. Det ligger ute HER.

I forbindelse med mesterskapet lagde jeg også en brosjyre om fysisk trening av agilityhunder med tips om løping/trekk, svømming og kløv. Vi bestilte 500 stykker og tenkte at det skulle holde i massevis, men de ble revet bort på to dager! Veldig moro 🙂

Løpene nede på den store gressmatta var som vanlig helt fantastiske – gåsehudøyeblikkene sto i kø! Jeg håper at alle, både de som så på og de som valgte å gjøre noe annet dette året, kjenner motivasjonen og revansjelysten komme sigende, for neste år, da skal vi vise dem 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *