Vi skulle løpt agility i Slovakia denne helgen, men…

Gjensyn med Gut Matheshof i Tyskland på nyåret?

Jeg meldte meg på X-Bionic Agility Open i vår på grunn av den fantastiske arenaen stevnet arrangeres på – intet mindre enn et av de beste anleggene i verden for olympiske idretter! Hotellet, treningsmulighetene… Alt så helt topp ut. Pavol Vakonic, som er i verdenstoppen med hunder i flere størrelsesklasser og har slektninger av Jess står bak konkurransen, så jeg så selvsagt mitt snitt til å kunne kombinere turen med litt læring og ny input også.

Da hundesykdommen «slo til» valgte jeg imidlertid å avlyse turen før det var for sent å få igjen pengene. Dessuten har ikke motivasjonen vært på topp, det er en travel periode på jobb, jeg skal på Dogs4All for å hjelpe til med livesendinger neste helg OG selve reisen var ganske tungvint med mellomlandinger.

Dermed ser det ut til at neste stevne heller blir B.A.C.K i Tyskland på nyåret, med mindre vi slenger oss med på noe romjulsopplegg i forkant. B.A.C.K foregår i Ostbayernhalle ved Gut Matheshof, det største hestesportsenteret i Europa. Også det er et utrolig fint sted! Jeg løp European Open med Tequila der i 2015, og det var på tribunen der jeg fikk beskjed om at Jess skulle bli min. Forhåpentligvis kan flere gode minner skapes der, vinter til tross!

Tequila på European Open i Tyskland i 2015.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *