Jeg ble overrasket med pris i kveld!

Jeg satt bakerst i lokalet og koste meg med kake da de plutselig begynte å snakke om Max og agility på scenen. Hyggelig overraskelse fra hjembygda! Foto: Thomas Strandby, Ringsaker Blad

Jeg trodde jeg skulle skrive i loddbøker på basar, men ble i stedet overrasket med prisen «Årets Åsmarking» i kveld!

Det var jeg virkelig ikke forberedt på – en veldig hyggelig overraskelse å få fra bygda!

Hvorfor jeg ble tildelt prisen og mer om seansen kan dere lese mer om i Ringsaker Blad.

Det var i Åsmarka jeg så agility for første gang og ble inspirert til å starte med denne sporten. Utallige treningstimer er lagt ned i skogene her, og det er her interessen for idrett og konkurranseinstinktet har fått utvikle seg. Forholdene ligger godt til rette for å lykkes, særlig når man driver med en idrett som involverer dyr, det være seg hest eller hund. Bygda har nemlig flere utøvere på internasjonalt nivå innen ulike grener.

Da vi skulle finne navn til treningsgruppen vår i 2014 var det naturlig å bruke Åsmarka som en del av navnet – Åsmarka blandede. Gjennom årene har Åsmarka blitt et kjent navn i agilitymiljøet, og det er veldig stas at bygda har lagt merke til det!

Tusen takk, Åsmarka 😀

Blandede-supportere i VM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *