Les hva Max sa til dyretolken

I 2009 prøvde jeg noe jeg aldri har hatt helt trua på bare for gøy, nemlig dyretolk. Det var veldig underholdende å få brevet fra Max, derfor tenkte jeg å gjengi det her. Jeg kan jo ikke si annet enn at det stemte veldig bra! Lo meg skakk både da og nå;

«Jeg får intrykk av at Max er en snill og tøff liten hund. Han har MYE selvtilitt, kanskje litt for mye av og til… Han elsker dere og livet generelt, virker som om han aldri er sur «fornærmet». Det virker som om han snakker bare til deg. Føler at dette er et brev til deg. Jeg skriver mine meninger/følelser i parantes.
Synd han ikke er renraset, jeg tror han ville elsket utstilling. Jeg får en følelse av å snakke med Ari Behn. Stell godt med han, han føler seg som en stjerne.

Jeg er en stor og kjekk gutt, som er mammas elskling. Jeg vokter porten og asfalten (?). Vi går mye tur ( jeg får en følele av parade, litt sånn 17. Mai tog. Hører til og med musikk.) Jeg ser opp på mor, hun ser ned på meg. Noen ganger snubler hun i meg, såå nære går jeg benet hennes. Jeg var best i klassen på kurset, kan alt liksom, et naturtalent i både LP og AG.
Si forresten til Monica at hun ikke skal le av meg hele tiden, jeg er ingen klovn ( litt selvopptatt…)

Jeg har et strålende liv. Eier både huset og hagen ( eller gaten?) Ingen nærmer seg uten at jeg merker det.

Om jeg mangler noe? Neeei, tror ikke det. Kunne jo hatt en lillesøster. ( firbent)

Jeg trenger ikke klippe klør. Skjønner ikke hvorfor dere peser så jævelig (aldri hørt en hund bruke det ordet før) med det. Jeg går og løper så mye at klørene slipes naturlig ( dette er IKKE min mening) Også graver jeg. Når jeg graver med alle fire beina, vil jeg fortelle hvor lykkelig jeg er.

Agility er toppen. Da kan alle se hvor flink jeg er. ( Han viser meg at han flyr over alle hinder, mens du svever ved siden av han. Vær ops på at dette er hans mening, kanskje ikke din..) Jeg vil ikke sitte igjen ved start. Jeg vil løpe sammen med deg. Vi kan vinne alle konkuranser, bare du stoler på meg. (Han syntes du peser mye med regler og felt)
( Han nevner noe med godbiter som ikke er gode. Som om du vil han skal spise noe han ikke liker.)

Han viser meg billys. Jeg er usikker på om han sitter i bilen, eller om han ser bilen utenfra. Bilen er hvit. Det er mørkt, høst/vinter og nedbør. Han viser meg en skogsbilvei. Det er skog på begge sider, hmm det ser ut som om han ser inn i billysene.Han virker ikke redd, men veldig oppmerksom. Liker han ikke biler? Han gir meg litt samme følelsen som om han ser en dominant hannhund.)

Jeg er helt komfortabel med å være hjemme alene. Bare gå på jobb dere, jeg passer huset. Sover, strekker meg og har det bra. ( Han er opptatt av å vise meg at han drikker mye, har han nok vann når han er alene?)

Noe mere du vil si Max?:
Vi kan gå mere på tur. (I BYEN) Jeg vil vise meg frem. Alle bør få se hvor fin jeg er. Vi kan leke mere med den (røde?) ballen. Du kaster jeg henter. Kan vi bruke den på AG trening? Ballen er bare såå kul.

Jeg vil ikke trene i sørpe og snø, da vil jeg trene i hallen.

Si til mor at hun stråler som en sol. Hun er solen i mitt liv. Hun elsker meg over alt på jord. og det kan jeg jo forstå……
Vi var heldige med valget begge to. ( han mener valg av hund/eier. Han mener han valgte deg.)

Max den dagen jeg fikk ham, et snaut år gammel. «En liten hund i en stor kropp» sto det i annonsen. En helt korrekt beskrivelse!

Jeg tror fortsatt ikke på dette med dyretolk, men det var noen detaljer der som virkelig fikk meg til å stusse! Dette skjedde jo før de sosiale medienes storhetstid, og jeg var nøye på å gi så få opplysninger og ledetråder som mulig.

Moro var det lell! Senere gjentok jeg det samme med Tequila. Kanskje dere har lyst til å lese den også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *