Podkaster om hund og hundetrening: Dette er mine favoritter!

En podkast kan være ren underhodning, eller hjelpe deg å komme i riktig modus på konkurranse. Foro: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

Jeg elsker podkaster! Det er perfekt å ha noe lærerikt eller underholdende å høre på når jeg skal jogge, kjøre bil eller vaske huset.

Kvaliteten på de mange podkastene som ligger ute varierer veldig. Jeg er ingen fan av «bablepodder», men foretrekker de som har godt innhold. Her kommer en liste over mine favorittpodkaster relatert til hund og hundetrening!

  • Mentala mästare – Svensk, om mental trening. Eva-Marie Wergård snakker med utøvere fra flere ulike idretter om relevante temaer. En klar favoritt! Eva-Marie er selv mentaltrener, og klarer virkelig å stille de rette spørsmålene. Episoden(e) jeg liker best er intervjuet med Lisen og Peder Fredricsson.

Det er nok ikke tilfeldig, les mer her: Hvem er ditt forbilde og hvorfor?

  • Agilitypodden – Svensk, om agility. Fanny Gott & Johannes Bjaaland intervjuer agilityutøvere og dommere om aktuelle temaer. De lykkes med å være veldig aktuelle! En lærerik podkast som egner seg like godt for nybegynnere som erfarne! En episode jeg syntes var spennende er for eksempel intervjuet med Fiona Lövdinger om agilityhaller og entreprenørskap.
  • Unleashed – Engelsk, om hund og hundetrening. Målet er å dele kunnskap og treningsideer på tvers av grener og kunnskapsområder. Jeg er vert, så selvsagt innhabil her, men jeg er stolt over å ha få snakket med noen av de beste i verden om temaer de virkelig brenner for! Skal du høre på en episode, hør på den med fire ganger Iditarodvinner Dallas Seavey om hvordan du bygger selvtillit og teamfølelse.
  • Bad Dog Agility – Engelsk, om agility. Enormt mange episoder, her er det bare å bla opp til et tema som interesserer deg! Vertene Sarah og Esteban har mange spennende gjester fra agilityverdenen. Den mest populære episoden deres er et intervju med Susan Garrett om riv.

Hvis du har tips til podkaster jeg burde høre på tar jeg imot tips med stor takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *