Time to get B.A.C.K.

Foto: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

Sist gang jeg løp konkurranse var i juni.

Jeg har trent agility ti ganger siden. Halvparten av dem har vært på kurs.

Vi (eller – jeg!) har hatt en lang, deilig og høyst nødvendig pause. Om få dager vet jeg om den pausen skal forlenges, eller om det er tid for å måke på igjen for fullt.

Jeg starter nemlig det nye året med å reise til Tyskland for å delta på B.A.C.K – den aller største turneringen i «agilitymetropolen». Deltakere fra en rekke land er med, flere av de beste i verden. I bunn og grunn er det nok en smule idiotisk å reise så langt uten å være særlig forberedt, men akkurat nå tror jeg nettopp denne måten er den beste.

Tidligere Tysklandsturer har vært en enorm inspirasjon og motivasjonsboost. Det håper jeg at også denne blir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *