Akkurat her fikk jeg meldingen som forandret livet mitt

Året var 2015. Det var en varm og deilig ettermiddag, som ble tilbrakt på harde plastseter ved utebanen på Gut Matheshof i Tyskland i anledning European open i agility. Jeg og Tequila var nettopp  ferdige med våre to løp for dagen. Hun ble lagt i bur for å hvile. Jeg satte meg ned sammen med de andre nordmennene for å spise is og se de siste ekvipasjene.

Plutselig plinget det på telefonen min. Jeg fikk et sug i magen da jeg så hvem det var fra.

Meldingen ble åpnet, og endelig kom svaret jeg hadde ventet på. Blant mange interesserte, til og med ekstremt dyktige agilityfolk, hadde JEG blitt valgt som Jess sin nye eier!

Jeg hadde aldri møtt henne selv, kun sett video og hørt gode ord om unghunden som trengte et nytt hjem. Likevel følte jeg meg trygg på at dette var det riktige. I slutten av august gikk turen til Danmark for å hente Jess. Mildt sagt en spennende tur!

I helgen var jeg tilbake på det samme stedet i forbindelse med B.A.C.K. Litt annen årstid, og denne gangen med Jess i stedet for Tequila.

Jeg måtte bort på tribunen og sitte litt i den samme stolen jeg satt da meldingen kom. For den forandret virkelig livet mitt!

Jess er en fantastisk hund som er med på alt og kaster seg inn i alt med den størst optimisme, selvsikkerhet og glede. Hun er full av kjærlighet for alle som vil ha, og jeg får en solid dose hver eneste dag. Utrolig takknemlig for at jeg får dele livet med henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *