Vi børstet støv av oss selv på Jan Egil-kurs!

Rundt disse tider skulle jeg egentlig vært på veg til min søsters bryllup på Gran Canaria, for så å fly hjem og rekke landslagsuttak. Slik ble det ikke. Da var det veldig greit at det plutselig dukket opp kursmulighet hos Jan Egil Eide i Odal! Der var det duket for store, fine baner på gress (!!! – her ligger det fortsatt snø!).

Dag 1 rotet jeg det litt til med teknikken, men her er video:

Det har blitt en stund siden sist vi løp agility, så jeg var veldig spent på hvordan Jess ville være – kom hun til å koke helt over?? Det gjorde hun ikke i det hele tatt, hun tok det kjempefint og gjorde alt jeg ba om! Hun har blitt en fryd å løpe med!

Timing, kommandoer og skills er litt rustne hos begge, men det ble en fin gjennomkjøring!

Dag to spesielt fikk vi øvd på ting vi er veldig dårlige på, nemlig sideveis avstand og selvstendighet:

Om to uker bærer det i vei igjen!

Takk til Marthe og Mila for turen, filming og Bamsemums, og Jan Egil for nødvendige spark bak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *