MINE ord i en BOK!

Reklame

Jeg har skrevet forordet i den nye boka «Sterk og sprek hund – rustet for hverdag og prestasjon»!

Å holde en ekte bok, til og med en fagbok, i hendene med mine egne ord inni, det hadde jeg faktisk ikke trodd at jeg skulle få oppleve! Derfor er det stor stas å bla opp i den nye boka til Line Østerhagen, der jeg har skrevet forordet!

Line har fulgt opp hundene mine tett gjennom mange år, og lært meg utrolig mye om fysisk trening, skadeforebygging og rehabilitering. Det siste året har hun skrevet bok, og jeg har vært så heldig å få ta del i prosessen ved å lese gjennom manuset.

Dette er en bok som burde stå i bokhylla til enhver hundeeier, for den er full av viktig kunnskap som det er viktig å ha fokus på for alt fra «den vanlige» hundeeieren til den som satser i sin gren.

Line solgte 350 bøker før den i det hele tatt var blitt trykket, det sier litt om behovet for et sånt oppslagsverk om hundens kropp, skadeforebygging og trening!

Nå gleder jeg meg til å lese den «håndfaste» utgaven!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *