Nytt år, nye muligheter…?

Foto: Tina M. Sandbæk

Å lage planer og sette seg mål for sesongen 2021 er utfordrende med tanke på den uforutsigbare situasjonen vi befinner oss i. Blir det landslagsuttak i vår, eller konkurranser i det hele tatt? Eller må vi belage oss på et tredje år uten mesterskap?

Uttak eller ikke: Det eneste vi kan gjøre er å forberede oss som om det blir VM i Estland. Jeg og Jess vil kjempe om en plass i troppen der. Med stengte haller og begrensede konkurransemuligheter blir det tøft, men slik er det for så godt som alle. Kanskje har vi faktisk en fordel der, i og med at vinter og vår aldri har vært noen stor agilitytreningsperiode for oss uansett. Disse månedene bruker vi heller på å bygge fysisk styrke, utholdenhet og ikke minst motivasjon ved å gjøre alt annet enn agility.

Vi har meldt oss på kurs i store, flotte Kongsvingerhallen i løpet av vinteren, men om de lar seg gjennomføre gjenstår og se. Forrige gang måtte vi reise hjem etter dag en. Jeg håper vi får trent både der og i egen hall om noen uker.

Mottoet for året må nesten bare bli å ta ting som de kommer. Det er jo litt alright det også, er det ikke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *