Jeg må ta et valg

Foto: Tina M. Sandbæk

Agilityåret 2021 blir ikke helt slik jeg hadde sett for meg, men det er vel heller ingen overraskelse «i disse dager», hehe. Uvisshet og overraskelser har preget de to siste sesongene, og for å slippe å ha det hengende over meg ett år til hadde jeg egentlig lagt både NM, landslagsuttak og konkurranser i 2021 på hylla, siden sannsynligheten for at det ville la seg gjennomføre ikke var særlig stor, og VM og alt ble avlyst.

Jeg og Jess har lagt opp til nok et år med turer og kos, og minimalt med agility. Men så poppet det plutselig opp at danskene hadde uttak og hadde fått invitasjon til Nordisk i Norge… WHAT?!

Da rykket det selvsagt litt i agilityfoten igjen. For siden Nordisk i utgangspunktet skal være i Moelv, bare noen minutter fra der jeg bor, går det jo nesten ikke an å IKKE prøve å være med?!

Nordisk er planlagt å finne sted i november. Uttaket blir på NM i Sandnes fra 31.juli til 1. august. Det ser ut til at fire løp skal avgjøre hvem som får løpe med flagget på brystet.

Med vår diskprosent og minimalt med trening er ikke oddsene veldig gode, så er det verdt den turen?! Det ene stevnet vi har vært på ga ikke akkurat glimrende signaler om form, og oppladningen blir langt fra optimal – jeg går straks ut i to ukers ferie (som egentlig skulle være uten hund) og bryllup. Det stikk motsatte av hva Jess trenger. Og NM nærmer seg med stormskritt.

Men pokker heller. Da har jeg i alle fall noe å skylde på hvis det går åt skogen 😉

Jeg kommer sikkert til å melde på når påmeldingen åpner senere denne uka, og skal i alle fall gjøre det jeg kan for å forberede oss i løpet av de dagene vi har til disposisjon. Flaks at jeg har ferie den helgen, og at bryllupet til søsteren min er helga før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *