Den siste tiden har vært ganske krevende og etter hvert som ukene går kjenner jeg at jeg blir nødt til å gjøre noen grep. Helsen min tåler helt klart ikke tempoet hodet mitt ønsker. Så når jeg nå har vært innlagt på sykehuset ved ett par anledninger den siste mnd og har dette fått meg til å reflektere over situasjonen min og tenke løsninger.

Pr. nå driver jeg en stall med boksplasser til 24 hester og eier 3 hester selv. Ved siden av dette er jeg involvert i 2 andre firma som krever mye av min tid. Heldigvis har jeg 2 ansatte i stallen som holder mye av de daglige gjøremålene i stallen som fóringer, møkking etc. Likevel er det mange andre oppgaver som en stalldrifter har.

Stall Solstad hovedstallen
Stall Solstad
Foto: Nikolas Gogstad

Derfor har jeg vurdert mye frem og tilbake på hva jeg kan trappe ned på og hva som vil være økonomisk lurt. Alle vet vi vel at man blir neimen ikke rik på å drive stall, da må man kombinere dette med andre tjenester noe jeg pr. i dag ikke har mulighet til. Derfor kan jeg ikke prioritere bort jobben min. Så jeg har konkludert med at jeg ønsker noen som kan drive stallen sammen med meg, ikke en ny ansatt men en samarbeidspartner. Noen som kommer med frisk pust og nye løsninger. En som kan dra lasset med meg. Kanskje vi begynner med noe helt annet her oppe? Likevel er det sprangridning og sports hester som står mitt hjerte nærmest. Så da ville det i så tilfelle blitt en kombo. Eller om det blir en med samme lidenskap som meg og vi kunne blitt et innmari godt team som kunne utfylt hverandre. Bare ved tanken på å få inn én gjør at jeg føler meg lettet, derfor skjønner jeg at det er den riktige avgjørelsen.

Foreløpig har jeg ikke funnet den rette, men jeg har trua på at vedkommende dukker opp før jeg vet ordet av det.

Det blir en spennende tid i vente! Jeg er motivert og klar 😀

Louise og bestevennen Joey
Hestene er mitt alt <3
Foto: Nikolas Gogstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *