Vi er på KOHS! Men veien hit har bydd på opp og nedturer…

Når det er motvind vil vinden alltid snu og man snart vil få medvind igjen. Det er kun spørsmål om tid.

For meg i det siste har det vært skikkelig mye turbulens med faktisk alle hestene mine. Joey var en superstjerne og på toppen av resultatlistene den ene uken og plutselig den andre helgen var vi på bunnen. Men her viste det seg at han hadde vondt i et bakbein. Heldigvis meldte jeg ifra til veterinær såppas tidlig at det kun er snakk om noen uker hvile så bør han være tilbake på banen igjen. Så Joey får ikke deltatt på KOHS i år. Men vi kommer sterkere tilbake 😀

Joey ble nr 2 i Equishop Tour 120cm 2019
Joey 2 plass i Equishop Tour 120cm sept. 2019

Mandino var jeg redd hadde vondt i ryggen og tok røntgen av han, dessverre ingen funn der og nå har ting plutselig begynt å hjelpe etter at vi fikk besøk av en trener fra Italia som kom med fine innspill. Så nå er han på vei opp over 😀 Men det blir nok en stund til han kan gå på stevne.

Diva fikk en liten skade for en liten tid tilbake, dette ble hun friskemeldt for og hun skal være 100 % nå. Derfor tok jeg hun med til Kingsland Oslo Horse Show hvor vi nå befinner oss og tenkte ri 110 klasser på henne for en fin start. Dessverre er det fortsatt noe som hun kjenner på. Om det er nerver eller arenaen er jeg usikker på. Så vi får prøve igjen i morgen og gå inn der i kveld så hun får pustet litt med magen uten for mye folk og musikk. Det er klart det er mye inntrykk selv om hinderne ikke er så høye. Så er akustikken høy og presset høyt for henne.

Daisy, Louise og Diva på KOHS
Jentene på tur

Daisy har også hatt sine ting i det siste som har gjort at jeg ikke har hatt henne skikkelig i gang. Hun fikk først harespatt, så noen sår, mistet en sko og ble sårbent, feiltramp i paddocken osv osv. Det er nå slik med unghester, de må jo få lov å være litt hest? Og jeg kan ikke pakke hun inn i bobleplast heller.

Men nå er hun også friskemeldt så Daisy er også med til KOHS. Hun er bare 5 år og jeg meldte henne opp i 110cm klassen for jevnaldrende unghester. Hun har kun gått 105cm med meg fra i sommer og ellers aldri hoppet kombinasjon på stevne. Heller ikke en hel 110 cm bane. Jeg var derfor veldig veldig spent på hvordan hun ville ta det. Hun går under kallenavnet ´Crazy´ Daisy. Nettopp fordi hun er litt crazy og det er mye armer og bein. Men en ting hun skal ha er at hun er ei skikkelig dronning, utrolig kald og tøff i psyken. Hun brydde seg ikke det fnugg av å være inne på arenaen. Oppvarmingen gikk så som så da hun blir veldig gira av så mange hester og mye kaos. MEN ute på arenaen var det kun meg og henne og hun var så flink! Jeg er utrolig stolt av henne! Hun hadde kun riv på første hinder. Og resten av de 10 hinderne hoppet hun feilfritt! Selv om det var kombinasjon og en linje på 4 steg klarte vi å få riktig antall steg, men det blir litt trangt da hun alltid mer enn gjerne vil fremover.

Som et resultat av denne runden ble hun da faktisk 2 beste unghest da det kun var én som var feilfri. Jeg er så stolt av henne og i morgen er vi klare for runde to =)

Jeg håper hun fortsatt forholder seg så rolig som hun var i går og at raketten ikke tar av de neste dagene heller 😛

Se video av gårsdagens runde her:

Daisy 5 års 110 cm Kingsland Oslo Horse Show, 2 beste unghest

Bli med i samtalen

  1. Gratulerer m Crazy Daisy!! Vi heier på dere. Lykke til videre til alle tre
    Bestefar hilser også. Flott jobba!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *