Hektisk uke før avreise!

Med tre dager igjen til vi drar til Tyskland er det mye som skal gjøres! I tillegg er det mye jeg må ha ferdig på jobb før jeg drar og oppå det klarte jeg før første gang på ti(?) år å bli liggende hele helgen og mandag med feber og div… Typisk, det kunne ikke passet dårligere!

Fikk allikevel gjort litt av det som skulle gjøres i helgen lørdag morgen før jeg til slutt godtok at «greit, jeg er nok litt mer enn bare litt sliten i dag», som å dra frem og vaske støvet av stevneskapet og begynne å pakke litt.

Etter tre dager uten mat er formen så som så, men endelig på vei opp så det er bare å kjøre på så alt er på plass før fredag!

I dag skal jeg trene dressur med Lillian, så hente flis så de klarer seg i stallen mens jeg og Jean er borte.

Onsdag er det sprangtrening for Hauke. Forrige uke hadde jeg en sånn trening med begge hestene hvor man føler at alt man har trent på i vinter stemmer, veldig moro! Hauke er veldig teknisk og opptatt av detaljer. Til tider kan det være frustrerende og man føler at man ikke får til noe, men når det man har terpet så lenge på sitter – DA er det gøy å ri da! Og man merker så godt hvor mye bedre man er blitt! Kort sagt, hardt arbeid betaler seg!

Grålle veldig glad for å galoppere på fredag!

Torsdag får begge hestene sommersko, mattilsynet kommer for å gi de helsesertifikat før utreise og begge skal få en galoppøkt på kvelden. Tilslutt skal alt av utstyr pakkes i hengeren. Torsdag må vi også skifte dekk på bil og henger. Hadde et håp om å gjøre det i helgen, men det måtte jo komme enda en runde med snø!

Egentlig skulle jeg vært en tur hos frisøren og… Håret mitt er så tjukt så sliter med å få det under hjelmen i terrenget, men det ser jeg at jeg ikke rekker nå så det får bli til neste stevne!

Fra Luhmühlen i fjor.

Så fredag morgen kl 05.00 skjer det! Vi skal på tur igjen!

Båten går fra Larvik kl 08.00 og vi antar å være fremme i Luhmühlen i 19 tiden på kvelden. En lag dag for to og firbeinte, men overkommelig når 5 av timene er stillestående på ferge/kai og vi tar noen leiepauser underveis.

I en av helgens «løpe til toalettet» seanser fulgte også iPhonen min med så det eksisterer lite bilder fra helgen 🙁  (ikke at det tas veldig mange spennende bilder fra sofaen uansett..) legger derfor med noen gamle 🙂

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *