Terrengtrening for en Olympisk mester!

To dager med terrengtrening er vel gjennomført i Luhmülen med både glade og flinke hester!

Lørdag trente vi på banen i Luhmühlen, samme sted som stevnet skal være, mens i går var vi hjemme hos Adreas Dibowski og trente for han på banen hans! Utrolig moro og veldig inspirerende og lærerikt.

Dette var også første gang jeg hoppet Melle i terrenget. Hun er en helt annen type enn Grålle og har mye mer energi, så vi må bli vant med hverandre, men hun hopper som bare det og jeg er veldig positiv til vår feltrittkarriere sammen!

Utover treningene blir det mye tid til å slappe av og ha det hyggelig sammen. Rart med det når man er på stevner, da endrer liksom innstillingen til ting seg og det er den mest naturlige ting i verden å for eksempel gå ut på resturant om kvelden med ridebukse 🙂

Jeg har trolig verdens beste hjelper som brodder hestene og gjør de klare for meg, flinke Jean!

I dag blir det en sprang økt på formiddagen og muligens en dressurøkt på kvelden, litt avhengig av hvordan det blir på onsdag. Det er ganske mange startende på stevnet, så noen må ri dressur tirsdag kveld, isåfall blir det dressur I kveld, om ikke blir det i morgen.

Klem Heidi og hestene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *