Backstage i Luhmühlen!

Etter en drøy uke på reise var det godt for to- og firbeinte å komme hjem i egen seng!  Uken har begynt rolig med mulighet for litt refleksjoner fra turen. Totalt har det vært en super uke, både sportslig og sosialt.

Når vi er i Luhmühlen bor vi på Hof Sudermühlen hotel og det er et ganske spesielt sted! En gammel stall kombinert med hotell hvor folk kommer fra hele verden for å ri spesielt jakt, som de er kjent for her, og tur i den fine Lüneburger Heide nasjonalpark som hotellet ligger i.

Legger ved en filmsnutt av hestene våre i stallen, bare for å gi et førsteinntrykk!

På dette hotellet er det hest i fokus. Her blir man omtrent sett rart på om man ikke har ridebukse i frokostsalen. Og maten i resturanten er fantastisk! Deilig å bo på hotell og ha hestene rett utenfor døren.

I mellom ride øktene blie det tid til både kaffe i solen, badstue og bading i bassenget de har her 🙂

En knapp mil unna ligger Luhmühlen Auzbildungzentrum og Turnierplatz hvor stevnene der avholdes. Her hadde vi også mulighet til å trene både dressur og terreng i forkant. Herlig med sånne forhold!

Siden hestene ble stående mye inne på boks her forsøkte jeg å ta med begge ut en tur hver ettermiddag i tillegg til morgentreningene.

Og det er ikke så vanskelig når hotellet ligger i en nasjonalpark!

Her på Grålles rygg med Melle som håndhest. Fint å ha to hester som er så gode venner 🙂

En dag skrittet jeg og Jean også en tur bort til terrengbanen i Sahrendorf hvor de arrangerer internasjonale stevner opp til 2*. Det lå kun 1,5km fra hotellet og ble en super ettermiddagsstrekk for hestene.

Når er det fullt fokus fremover mot neste stevne for Melle og England om bare 3 uker for begge! Legger ut full terminliste i løpet av uken 🙂

Klem Heidi

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *