Terminlisten 2017

Stevnesesongen er så vidt i gang er her er planen for begge hestene denne sesongen:

Grålle skal ikke gå flere stevner enn han må for å være så klar som mulig til EM. Han kjentes super i Luhmühlen og skal derfor kun gå de to 3* i England før EM om alt går etter planen. Trolig skal han også få gå NM som en oppladning en drøy måned før EM. Om han kjennes fresh og frisk etter EM får han trolig gå et stevne til i oktober, men det blir ikke bestemt før i slutten av august. Kanskje Boekelo som i fjor? Det var virkelig et fantastisk stevne!

Jeg tenker også at han skal få gå en 130cm sprang helgen før vi drar til England i Bærum.

Melle sin plan er litt mer usikker siden jeg fortsatt ikke kjenner henne så den må vi ta litt mer som det kommer, men hun skal i hvert fall gå CNC* i Mantorp om to uker, før det bærer videre til England hvor hun skal få gå to internasjonale 1* om alt føles bra i Mantorp.

Deretter ser jeg litt an formen etter reisen fra England før jeg tar en avgjørelse på om hun får gå 1* på det internasjonale stevnet til Össjö.

Når hun skal opp i 2* vet jeg ikke enda, men det som er helt sikkert er at det ikke er før jeg er sikker på at alt sitter i 1*. Uansett hvilken klasse det blir skal hun i hvert fall gå under NM stevnet i Lillestrøm i juli og så trolig Segersjö helgen etter EM : )

Høsten etter det får vi lage en plan på når den kommer. Målet denne sesongen er for henne å bli kjent og få et så godt grunnlag som mulig for de kommende sesongene. Hun skal uansett ikke rekke noe stort umiddelbart, EM i 2019 kanskje? Og hvem vet, Tokyo i 2020? 🙂

Nå er det fredag og stevnefri helg, noe som betyr galopparbeid for begge hestene – alltid moro!

God helg!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *