Hektiske uker med noen fine påskedager

Etter at vi kom hjem fra Tyskland og rakk å pakke ut og senke skuldrene litt, inså jeg at det faktisk bare var påske og så to uker til vi drar til England. Jeg visste det jo, men har fokusert mest på Tyskland siden det kom først, samt at jeg hadde vel glemt at det var en påskeferie inni der og.. Og da går tiden av en eller annen grunn mye fortere.

Siden jeg er mye borte i stevnesesongen må jeg jobbe i påsken. Vi er i avslutningen på et byggeprosjekt som skal overleveres dagen før jeg drar til England (=mye jobb!), samt at vi parralelt har startet opp et nytt prosjekt hvor alt av systemer, dokumenter osv. må være på plass før jeg reiser..

              Heldigvis har jeg en snill sjef som gjør påske på jobb litt morsommere!

Uansett, når påskedagene kommer over meg kombinert med det utrolig fine været vi har hatt nå, klarer jeg rett og slett ikke stresse! Det er så mye som skal gjøres ferdig på gården før vi drar, men på lørdag måtte jeg klargjøre terrassen for sommer isteden.

En av tingene vi må ha gjort er å få dyrket opp et nytt beite. Vi fikk inn flere hester i november og de to beitene vi har har ikke nok gress til alle hestene. Foreløpig har jordet vært litt for vått, men nå ser det bra ut og det virker som vi får pløyd opp og kommet i gang i løpet av påsken, deilig! Våronna er en av tingene som har vært avgjørende for når Jean kan komme etter til England, for det må være gjort før han drar, og heldigvis ser det ut som det løser seg bra!

                       Nora hjelper pappa og rydde jordekantene så vi får laget beite. Herlig med kvalitetstid med familien <3    

Hestene har fått galoppert og gått dressur, mens de har nytt fine dager i solen. For første gang i helgen uten dekken da det var 18 grader hjemme!

Hestene hos oss får jo gå på beitene mesteparten av året, men akkurat disse ukene her må de stå i paddocker mens vi venter på at gresset skal få kommet opp. 17.mai har alltid vært en milepel for å kunne slippe de, det er så koselig å ha de på gress da! I fjor ble det ikke før 28.mai, men i år har jeg troa på at vi kan slippe de en tid før det om været holder seg!

Wille er litt heldigere enn de andre og får rusle rundt og spise gress i solveggen på egenhånd

 Uken går som normalt i forhold til treninger. I dag blir det en dressurøkt hjemme, tirsdag er det dressur for Lillan på Blakstad og onsdag kjører vi til Lommedalen for å hoppe istedenfor Asker siden utebanen der er klar 🙂

Klem Heidi

 Alle skulle hatt en ponni som bestevenn 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *