Klare for stevnehelg i Sverige

Hengeren er pakket og jeg og Melle er klare for jentetur og CNC* i Svenske Mantorp denne helgen! Mantorp er vel rundt 7 timers kjøring hjemmefra og sammenlignet med turene vi har hatt det siste året blir dette som en svipptur å regne 😛

Vi starter med dressur 10.40 på lørdag, sprangen rett etter det og terrenget blir vel ca i 15 tiden.

I går hadde vi dressurtrening med Lillan og Melle var kjempefin begge gangene jeg red igjennom programmet. Så klarer vi å gjøre det samme på lørdag blir jeg veldig glad!

Grålle går også ganske bra om dagen, men vi sliter med å få byttene til høyre rene. Han er alltid etter bak. Byttene til venstre er aldri noe problem. Så i går satte Lillan seg opp for å prøve seg litt frem i forhold til byttene og deretter kunne fortelle meg hvordan jeg best kan jobbe med det.

Jeg har alltid satt veldig pris på trenere som setter seg på hestene i blant for å kjenne på de. Ting føles noen ganger annerledes enn de ser ut og det er veldig fint når trenerne også forstår følelsen kombinert med det de ser 🙂

Melle har også vært mye mindre løpete/sterk både i sprang og galopparbeid de siste ukene. Hun er fortsatt sterk, men ikke sånn at det er håpløst og man kommer godt igjennom til henne med beskjeder. Føler mye av det jeg ikke var fornøyd med i Tågarp sitter mye bedre nå så det blir veldig gøy å se hvordan følelsen er i helgen!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *