De første dagene i UK

De første dagene her har vært fine og ganske rolige.

Hotellet er i typisk Engelsk stil og maten akkurat det samme, veldig koselig og upåklagelig!

På stallen er det stille som forventet siden Chris er på Badminton. Hestene fikk en rolig løsgjørende økt på tirsdag, dressur i går og begge fikk hoppe i dag. Og begge har kjentes overraskende avslappet og myke etter den lange turen! Veldig godt å vite at de takler det bra! Og treningsforholdene? Dere kan jo se selv!!!

Resten av dagene har hestene fått kose seg ute med grønt gress! Det er noen måneder siden sist og jeg kan fortelle at de var glade for det!

Selv har jeg brukt resten dagene til både morsomme og ikke like morsomme ting.

Jeg ble selvfølgelig ikke ferdig med all jobben jeg måtte få gjort før jeg dro, så etter at hestene var ridd i går ble det endel timer med jobb på hotellet.

Etter dagens sprangøkt, hvor jeg jobbet med en kavalett og en rekk som jeg økte opp til ca 130cm med mye rake anridninger ut ifra korte svinger for å få de på bakbeina, var planen at dagen skulle brukes til noen helt nødvendige klesinnkjøp. Turen gikk derfor inn til Guildford, ikke veldig langt unna. En by med en hoved/handlegate jeg må skryte av! Det gjelder faktisk det jeg har sett av England generelt så langt også. Så mange gamle bygg som er i så godt hold! Hvor enn man snur seg er det gamle bygg som ser ut som de skal til å velte både hit og dit og skaper en veldig spesiellt sjarm!

Uansett, klesshopping har vel aldri vært min sterke side, selv om jeg i de periodene i livet jeg ikke har drevet like aktivt med hest som nå ikke var helt elendig. Sist jeg kjøpte en bukse (som ikke var ridebukse vel og merke), var vel rett etter Nora ble født for to år siden og den er nå veldig nær å takke for seg..

Nå skriker garderoben etter litt hjelp, og jeg tenkte i hvert fall å gi det et forsøk i dag. Resultatet ble 10 par sokker til meg og hårstrikker og solbriller til Nora…

Største problemet er vel ikke at jeg ikke finner noe jeg vil ha, men at jeg er blitt skikkelig gjerrig på sånt.. Hæ? 500kr på en genser? Da kan jeg jo heller kjøpe en fin sjabrakk til hestene! Og så blir det ikke noe..

En kaffe på Starbucks, det klarte jeg med glans da! Og så ga jeg opp shoppinga og dro heller tilbake til stallen isteden 😉

Stakkars Melle har ekstrem ku-skrekk, så mye at hun på stevne i Nederland i fjor ble eliminert i mellom to hinder fordi hun så en ku og nektet å gå videre… Nå går det kuer overalt rundt paddocken hennes. Perfekt, så er forhåpentligvis det problemet løst før vi drar herifra!

I morgen er det opp tidlig og hestene skal trimmes før jeg setter kursen de to timene opp til Badminton hvor jeg skal møte mine gode feltrittvenninner Stine Skedsmo og Kristin Tørrmoen med følge. Det blir en opplevelse å få sett feltritt så stort som det kan bli, både banen, ridningen og atmosfæren! Jeg har hørt rytterne si så langt at årets bane er veldig stor og teknisk, større enn på veldig lenge, og ja.. Da er det vel stort da!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *