På plass på Chatsworth etter en uke med bra treninger!

Etter at vi kom hjem fra Badminton har vi hatt en uke med mange bra treningsøkter!

Og ny trener betyr nye treningsmåter og nok en gang at ting blir plukket litt fra hverandre og man føler at man ikke kan noe som helst, og i hvert fall ikke å ri..

Men at Chris er like flink til å undervise som å ri, det er det ikke tvil om, og det er absolutt ikke tilfeldig at han rir til under 40 straff (over 75%) hver gang, uansett hest. Det tar nok mer en uke med trening før jeg forventer store utslag på egne dressurpoeng, men jeg har allikevel lært mye jeg håper å kunne se resultat på allerede i dressuren i morgen, spesielt med Grålle. Og når en verdens aller beste feltrittryttere sier at Grålle fint kan gå til høye prosenter i dressur, og setter seg opp og demonstrerer «lett», da er det vel mulig og da??! En enorm motivasjon for videre trening!

Hestene har nytt fine ettermiddager ute i solen etter trening! Syntes det er kjipt å se at det snør hjemme, men samtidig bekrefter det at mitt valg i å reise hit var helt riktig!

Så etter dressurtrening med begge hestene i dag kjørte vi de fire timene nordover mot det første stevnet her, Chatsworth International Horse Trials. Et stevne jeg har hatt store forventinger til!

Og bare inngangen var fancy!:

Hestene ble innlosjert i boksene sine og er klare for morgendagen!

Vi har fått starttidene og helgens program er som følger:

Fredag: Grålle dressur – 9.46, Melle dressur – 13.01 , Melle sprang 16.20.

Lørdag: Melle terreng 10.20

Søndag: Grålle sprang – 8.40, Grålle terreng – 9.41

Resultater finnes her: http://www.bdwp.co.uk/cha/

Grålle er i CIC3* seksjon B og Melle i CIC1* seksjon E

På vei ut av området fikk vi et glimt av et av helgens vannhinder, ganske fint eller!!?? 🙂

En av de siste dagenes andre store oppturer er at Jean kom i går og at vi etter ankomst Chatsworth i dag møtte Mamma, Pappa og aller størst Nora! Betyr mye for meg å ha de rundt på stevnene 🙂

Klem Heidi og resten av teamet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *