Høyt og Lavt

En litt morsommere ting enn gårsdagens innlegg er en ting jeg i vår/sommer har brukt endel tid på, men ikke kunne sagt noe om – nemlig min beste venninnes utdrikningslag!

Hun gifter seg i august og jeg er så heldig å være forlover, så i helgen ble det tur til Kristiansand for å overraske henne!

Første del av dagen var vi i Høyt og Lavt klatrepark. Har hørt endel om dette før, men med litt for lite tid i hverdagen er det ikke prøvd ut før nå. Og det kan absolutt anbefales!

De har løyper i forskjellige vanskelighetsgrader fra lette for barn og folk med høydeskrekk og løyper som krever styrke, utholdenhet, balanse og litt mot høyt over bakken!

En veldig sosial og morsom ting å gjøre, uansett om man er en familie, et idrettslag, bedrift eller hva som helst. Og det er god trening 🙂

Når jeg kom hjem søndag sto trimming av (forhåpentligvis) to hester på planen, avhengig av Melles ben, og ihvertfall en. Melle fikk som dere vet fortsette å stå inne, mens da jeg hentet Grålle så jeg at han hadde dratt av seg en sko.. Typisk! Normalt går det fint og han blir ikke sårbent, men søndag hadde han klart å slite hoven så stygt (på kun en dag på gress!) som jeg aldri har sett før, så han måtte også stå inne frem til han fikk sko tirsdag morgen…

Når man liker seg best ute, men allikvel må stå inne, da er det ihvertfall godt å ha et vindu man kan titte ut av!

Så i går fikk Grålle også ut og trimme litt igjen og det virket han veldig glad for!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *