Dommedag for Melle

Etter en uke i sykepaddock og med helt ro, var min veterinær Eline tilbake i går for å se om vi kunne få noe mer svar på hva som faktisk var galt.

Når vi tok ultralyd av beinet forrige uke var hevelsen sånn at det var vanskelig å si hva det var. Vi kunne se at det var en blødning under huden og at gaffelbåndet ikke gikk rett som det burde gjort, selv om vi bortsett fra det ikke kunne se noe direkte galt på gaffelbåndet.

Uansett, i går var kulen mindre og det gikk nå fint å se det på ultralyd. Jeg var jo selvfølgelig mest bekymret for gaffelbåndet, for uansett hvor liten skaden måtte være tar det tid, mye tid.

Og til vår glede så gaffelbåndet fint ut og det ser ut som hele hevelsen/kulen kun er på grunn av revnen i blodåren, som i seg selv ikke er noe farlig. Litt som et sår, men at huden fortsatt er hel så blodet ikke kommer ut, men samler seg under huden isteden.

Det er også denne kulen med blod som også presset innover og fikk det til å se ut som det kunne være noe på gaffelbåndet sist.

Hvordan hun har fått det? Tja, ikke lett å si, men kulen var jo der når jeg tok av beleggene etter en treningsøkt hvor hun var rimelig sprek, så jeg tipper hun enten har fått en strekk eller et spark da eller muligens en liten stein i belegget etc..

Hun skal jo ikke rekke noe og for å være helt sikre får hun to rolige uker til nå før hun settes i gang igjen, og det ser ut som det da kun ble de to stevnene akkurat disse to ukene hun mister 🙂

Så da kan alle gryende tanker om å bedekke legges helt bort og vi fortsetter som planlagt!

Klem Heidi & Melle

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *