Kan hester pønske ut planer sammen?

En vellykket stevnehelg er over! Ullensaker arrangerte nok et bra feltrittstevne og jeg tror de fleste koste seg, uansett resultat!

For min del ble det dressur-skriving for dommer på lørdag og speaker på søndag 🙂

To hyggelige dager med godt vær og velig mye blide folk!

Morsomt på dette stevnet var at flere Svenske og til og med en Finsk rytter hadde tatt turen! De siste stevnene har Ullensaker hatt gratis startavgift til utenlandske startende og det er veldig gøy når de kommer hit for å ri! Vi Norske starter jo ofte i utlandet, men sjeldent tar andre Nordiske turen hit for å ri feltritt da de gjerne har nok stevner der de er eller reiser sørover for enda større stevner. Miljøet er jo ikke det aller største i Norge så utenlandske starter betyr mer konkurranse = høyere nivå = vi blir bedre vi og! Et utrolig bra tiltak av klubben etter min mening!

Gøy å se så mange flinke ryttere ri! Så nå håper jeg bare at alle fortsetter så vi kan få opp flere Norske ryttere på internasjonalt nivå etterhvert, det hadde vært gøy!

Som jeg har skrevet før er Grålle med årene blitt en skikkelig særing og har mye rare ting for seg. Men en ting er sikkert – Grålle er sjef på gården hjemme, over alle! I går kveld da de skulle inn fikk han besøk av en hund ute på beitet sitt og det var ikke ok! Jeg kan røpe at den stakkars valpen stakk fort med halen mellom beina 😉

Og når Grålle så var klar for en dressurøkt virket det som om han og Wille hadde pønsket ut en plan sammen for at det ikke skulle bli så lett for meg å gjennomføre denne økten…

Disse hestene asså… Man kan jo begynne å lure! Og nei, Wille sitter ikke på kommando… Wille sitter kun når Wille vil selv…Akkurat som sin store grå bror… Hm…

En annen kul ting som har «skjedd» denne helgen er at vi nå har begynt kondisjonstreningen mot EM for fult!

Kondisjonstrening, eller det jeg normalt kaller galopparbeid, er et tema som har interessert meg veldig de siste årene og litt senere denne uken har jeg tenkt å dele et innlegg med dere jeg har valgt å spare litt på – nemlig kondisjonstrening av hest!

Kanskje ikke det som i utgangspunktet interesserer flest, men det er et veldig interessant tema uansett hvilken gren man rir og uansett hvilket nivå man driver med hest på!

Så gled dere, det er et innlegg jeg virkelig anbefaler 🙂

Ha en fin uke!

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *