EM Klare!

«Første» skritt på veien mot EM – kvalifiserende resultat i CCI2* i oktober 2015 

Tidligere denne uken fikk vi beskjed om at vår landslagssjef Piia og rytterforbundet hadde besluttet å sende de tre Norske kvalifiserte, og dermed laget, til EM! Og nei, det var jo ikke noen stor overraskelse siden både Piia og rytterforbundet har vært såpass involvert i EM prosjektet vårt, men det er allikvel aldri en selvfølge. Spesielt ikke når vi stiller lag med 3 istedenfor 4 ryttere.

Å kvalifisere seg til et mesterskap er lagt ifra nok. Man skal også være god nok til å kunne prestere og representere Norge på en god måte under selve mesterskapet som trolig er vanskeligere enn banene man har gjort kvalifiseringene på.

Meg, Ellen og Hans, gjengen som om 5 uker er på vei til Polen igjen, samme sted som bildet over er tatt i 2016.

Så da er vel egentlig bare spørsmålet – er jeg og Grålle klare?

Terrengmessig – definitivt! Litt av bakgrunnen for å reise til England var jo at jeg ønsket å ri litt tøffere 3* baner og det fikk vi og vi fikk bekreftet at ting er mer på plass en noen gang etter vinterens hvile.

Så da er det bare å jobbe videre med kondisjonstrening så formen er på topp når vi reiser!

Dressur – jeg føler at ting er på glid etter veldig god hjelp av Chris i England. Han har en evne til å gjøre ting enkelt og ukomplisert og jeg har valgt å fokusere på dette noen uker alene nå etter at vi kom hjem. Så i går hadde vi første trening med Lillan igjen siden turen og da er det veldig gøy og motiverende og høre at ting ser bedre ut! Så nå jobber vi alt vi kan med å få på plass det høyre galoppbyttet, taper jo 1-2% på hvert stevne på bare det så om vi klarer det i tillegg, da blir det gøy å reise til EM og ri dressur!

Sprang – Sprangen har jo aldri vært dårlig og fungerer egentlig ganske bra fra før. Men jeg er også kommet dit at jeg har et mål om å være stabilt feilfri og det er jeg ikke. Stevnet i Lier forrige helg var en god hjelp, og jeg har tenkt mye på detaljene som kan forbedres og håper å klare å endre på noen av disse når vi reiser til Hønefoss for å ri 130cm igjen i morgen!

Strzegom – vi sees snart igjen!

Og Grålle er klar. Han ser så godt ut om dagen og er blidere enn noen sommer før. Så langt i sommer kan jeg bare melde om 2 sprang over gjerder og en dag hvor jeg måtte ta inn alle de andre hestene først for å få tak i han. Han virker rett og slett bare veldig fornøyd med ting!

Må forresten bare dele denne med dere! Det er promo videoen fra EM i Blair Castle i 2015, syns det er utrolig bra laget! Føles fortsatt som i går at jeg satt før EM i 2015 og tenkte at «neste gang…» og nå er vi snart på vei.. En film jeg har sett enormt mange ganger og har brukt mye som motivasjon mot mitt mål om EM. Må sees med lyd!

5 uker igjen til avreise – og ja – vi er klare! 😀

Klem Heidi og Grålle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *