Store sprang og sommermodus

I helgen var vi jo jeg og Grålle i Hønefoss for å ri noen flere sprangklasser, og noe jeg har hatt lyst til å gjøre veldig lenge, ri litt høyere klasser.  Så nå når vi har hatt et opphold mellom feltrittstevnene har det og endelig blitt tid til det. Med to 130cm klasser forrige helg i Drammen passet det bra med 130cm fredag, 135cm lørdag og så 140cm på søndag om alt føltes rett. Grålle har jo hoppet endel før jeg kjøpte han, så for han var det ikke noe nytt.

I 130cm fredag hadde vi en fin runde, men denne ene bommen måtte ned… Irriterende..

I 135cm lørdag var det A:0 bedømming, dvs. kun en grunnomgang på tid. (og ja, jeg vet at det ikke egentlig heter det lenger, men jeg syntes nå fortsatt det virker mer oversiktlig enn å kalle det 238.2.1) Vi red fort og en fin runde, men også nå måtte denne ene bommen ned.. Men det var ikke mange feilfrie og vi var raskest av de som hadde et riv så da ble det plassering uansett! Gøy 🙂

Søndag var vi derfor klare for 140cm og også der red vi en runde jeg er godt fornøyd med! En lang bane og til min store glede, faktisk veldig lik de vi ofte møter på feltrittstevner med 12 hinder, trekombinasjon, kombinasjon og litt mer tekniske linjer. På linjen fra en stor okser til trekombinasjonen helte bakken nedover og da gikk frambommen på to oksere på denne linjen.. Æsj…

Men hinderne er faktisk 140cm og ganske mye større enn 130cm (utrolig hva 10cm kan gjøre!) så jeg kan leve med de to rivene på den linjen. Forøvrig var det kun to feilfrie og en dobbel feilfri av de 15 startende, så banen var ikke lett.

Runden vår i 140cm kan sees her 🙂

Vel hjemme har vi gått litt i feriemodus… Ikke treningsmessig, for Grålle jobber på mot EM, mens Melle er tilbake i normal trening, men det merkes liksom rundt alle steder fra jobb, til butikken til sosiale medier at ting går litt saktere – rett og slett sommermodus. Egentlig ganske deilig, ihvertfall for en periode 🙂

God sommer!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *