Bryllup og Feltritt

Torsdag reiste jeg og begge hestene opp til Flatner for å hoppe litt terrenghinder, noe vi alle tre syntes er veldig gøy!

Melle først ut og hoppet helt supert. Jeg har jo ikke ridd henne i terrenget siden vi var i England og der var det ingenting som var blitt noe verre. Hun gjorde heller ingen forsøk på å hoppe til høyre på smale hinder, så jeg kan jo håpe at noen kiropraktorbesøk og noen lavere klasser, og forhåpentligvis feilfrie runder, nå er det som skal til. For bortsett fra de to gangene hun har hoppet til siden på smale hinder er terrengfølelsen med henne på høyde med den jeg har med Grålle – og den er jo mildt sagt ganske bra!

Grålle hoppet også fint som han pleier, helt til siste runden hvor jeg feilberegnet en linje med det resultatet at han slo i hinderet og jeg gikk i bakken… Det gikk jo fint og vi hoppet bra etterpå, men allikevel er det skikkelig kjipt… Føles som den mest naturlige ting i verden at både mindre rutinerte ryttere og de aller beste i verden (heldigvis!!!) gjør feil, men når jeg gjør det selv er det ikke greit.. Idiotisk tanke, jeg vet det og jeg jobber med det..

Alle gjør feil, det er lov å gjøre feil og man skal gjøre feil!!! For så å lære av de og bli enda bedre 🙂

Så kom fredag og turen gikk til Kristiansand for Karines, min beste venninne fra 6 årsalderens, bryllup!

En veldig lang dag med mye moro, flere tårer og til slutt et fortjent lykkelig gift par! Og jammen lærte jeg ikke mye der og! Som forlovet på snart 6. året er det kanskje på tide å jobbe med bryllupsplanene selv.. Bare ikke i dag! Om noen uker kanskje, eller måneder… En dag jeg har litt tid til over 😉

Gratulerer så mye Karine og Olav! <3

Vel hjemme søndag måtte Grålle trene dressur.. Han prøvde seg som vanlig på sine «kose oss inne isteden?» triks, men så fort vi kom ut var han flink 🙂

En annen ting jeg syntes er skikkelig kult! De Norske som var i Sverige og deltok i Nordisk mesterskap i helgen var skikkelig flinke!

Stine, Annicken, Ellen og Vibeke som forsvarte lag-sølvet vårt fra i fjor og tillegg var tre av de plassert individuelt i klassen!

Og Emilie som tok sølv individuelt for junior/young rider!

Imponerende!

For min del gikk mesteparten av den 5 timer lange kjøreturen hjem søndag til å følge med på live resultatene på Equipe, så spennende var det!

Og nå er det ikke lenge igjen for oss heller! Under 3 dager til vi reiser!!!

Så i morgen skal jeg endelig fortelle alt om opplegget rundt den store EM reisen 🙂

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *