EM Strzegom 2017

Med kun dager igjen til vi reiser skal dere få høre litt om opplegget for EM eventyret!

På fredag begynner reisen med første stopp i Sverige. Der skal hele laget ha pre-camp fredag til søndag med Piia og Staffan, hvor vi blant annet skal ri igjennom dressurprogrammet og hoppe en større sprangbane. Staffan skal gå over hestene på nytt og de siste forberedelsene før vi reiser til Polen skal gjøres.

Så, søndag kveld pakker vi på nytt sammen og tar nattbåten mot Polen. Mandag går stort sett med  til kjøring og vi antar å være fremme i Strzegom mandag ettermiddag.

Tirsdag kveld er det åpningsseremoni i Wroclaw på kvelden, mens Onsdag begynner så smått alvoret med veterinærsjekk kl. 15.00.

Torsdag og fredag er det dressur hele dagen, hvor av de to første på laget rir torsdag og de to siste fredag. Lagrekkefølgen bestemmer Piia der nede så hvilken dag jeg skal ri vet vi nok ikke sikkert før tirsdag eller onsdag.

Så kommer lørdag, den store og spennende terrengdagen! Vi vet lite om banen enda, men arrangør har sluppet noen få bilder jeg legger ved under 🙂

Søndag er det først ny veterinærsjekk kl. 09.

Så skal alle dårligere enn plass 25. ri sprang fra 11.30 – 12.45, mens 14.15 – 15.30 skal de 25 beste hoppe om de gjeveste medaljene!

Deretter er det premieutdeling, og EM er over for denne gang..

For oss venter mange timer i bil og på båt og vi antar å være hjemme i Norge mandag kveld.

Vi gleder oss – og vi er klare!

I morgen skal jeg fortelle litt om teamet som reiser nedover!

Ha en fin dag!

Klem Heidi

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *