Pre Camp EM!

Fredag tidlig på dagen ankom vi Flyinge og Piia hadde alt klart for en Pre Camp under supre forhold! Sa da var det for min del bare å ta på dressursalen og skritte den korte biten fra Flyingehus, hos Ted og Pernilla Velander hvor vi bodde, og bort til Piias egen stall hvor jeg skulle ha en lett dressurøkt.

På veien skrittet vi igjennom Flyinge Kungsgård som Grålle av en aller annen grunn er livredd hver gang vi er der og det satt i også når vi kom til Piia så det ble med andre ord en lite effektiv økt med mer steiling enn løsgjørende arbeid.. Ikke fordi han var sint, men fordi absolutt ALT var skummelt! Veldig ulikt Grålle, men det er i hvert fall ingen tvil om at han er i form og vi måtte bare le av han!

Så jeg skrittet tilbake, som var like skummelt, og rakk å ha av salen i 30 minutter før den måtte på igjen fordi Staffan kom for å se på hestene under rytter. På banen «hjemme» på Flingehus var det ikke skummelt og da var Grålle så avslappet og myk som bare det! Raring! Uten at det er noe nytt 😉

Etter at Staffan hadde sett de gå litt i alle gangarter, salte vi av og travet de opp for han før vi etterpå gikk over hestene nok en gang inne på stallen.

Deretter hadde vi et møte om hva vi bør fokusere på under reisen og en del andre detaljer i forhold til stevnet.

Gøy med innspill fra en veterinær som er så rutinert på akkurat dette – å forbedrede hestene best mulig for mesterskap!

Så avsluttet vi dagen med en bedre middag hele gjengen 🙂

Lørdag morgen var det tid for dressurøkter hvor vi alle red igjennom programmet.

Etter at alle hadde ridd kom selveste Jan Jönsson innom til lunsj for å snakke litt om det å ri mesterskap. Janne har selv ridd på og har flere medajer fra aller høyeste nivå og coachet under bla 9 OL og 5+ VM, samt utallige EM så noen bedre på dette skal man nok lete lenge etter! Utrolig motiverende!

Etter lunsj tok vi med hestene bort på terrengbanen på Revinge for å gjøre noen sprang, ikke mange, men bare igjennom vann og over noen smale hinder. Hestene virket freshe og glade, og klare for det som kommer!

Søndag formiddag ble det en veldig lett cavalettøkt for de andre, mens jeg selv red igjennom dressurprogrammet med Piia. Denne gangen kun med en veldig lett oppvarming og Grålle kjentes myk og fin ut!

Så rett før avreise kom Staffan innom enda en tur og gjorde de siste forberedelser så de skulle få en så fin reise som mulig!

Jeg føler at vi reiser mot EM med et utrolig bra team, og at det blir gøy er det ingen tvil om!

Fine forhold, både for hester og ryttere på Flyingehus!

Grålle nyter litt siste gress før avreise mot Strzegom søndag kveld!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *