Hestehengere til besvær

I helgen var mesteparten av vår lille familie, det vil si meg, Jean, Grålle og Melle, hos Annicken på Jeløya og red vintersesongens andre treningssamling for Johan.

Helgen oppsummeres ganske godt av bildet jeg har lånt av Annicken over. Mye hopping, god mat og god stemning.

Begge hestene hoppet veldig fint begge dager uten at det egentlig er så mye å utdype. Lørdag hadde vi litt gymnastikk hopping og søndag hoppet vi de litt opp og deretter en bane.

Og at begge hestene mine har mye kapasitet og kan hoppe høyt, det er det ingen tvil om! Utrolig gøy!

Som vanlig snakket vi om den kommende sesongen og selv om en del stevner begynner å falle på plass er det også fortsatt mye jeg ikke klarer helt å bestemme enda, så tanker rundt den kommende sesongen velger jeg å holde for meg selv en stund til.

Vel hjemme gjennomførte hestene sin faste rutine hver gang de blir sluppet ut – rulle seg sammen 🙂

De neste ukene er det helgesamlingsmaraton føles det som og helst skulle jeg vært med på alt, men det er av flere grunner ikke mulig.

Johan i helgen som var, så faktisk en «fri» helg nå, deretter landslagssamling for Piia, dressurkurs for Lillian, Piia igjen og så ny samling for Johan.

Så vi får se hva det blir til.

I høst kjøpte jeg meg litt spontant en ny hestehenger. Den jeg har har Stine Skedsmo hatt tidligere og vi har hele tiden sagt at den hun hadde nå skulle jeg også arve når hun skulle ha ny. Denne hengeren er helt lik den jeg har, men en god del større og naturlig nok nyere. Jeg har ikke sett noen andre med den i Norge så den er ikke så lett å få tak i. Når dette så skjedde var det på et tidspunkt hvor lommeboken ikke var helt enig i en slik investering, og det ble ikke aktuelt.

Omtrent samtidig ble stakkars Stine påkjørt på vei til stevnet med denne hengeren. Heldigvis gikk det bra med alle – bortsett fra hengeren. Ikke store skader, kun selve plata inne i baklemmen som måtte byttes. Men når denne ikke produseres lenger hadde ikke forsikringsselskapet mulighet til å utbedre skaden til tross for hvor enkelt det var.

Så da fikk jeg kjøpe den billig av forsikringa og plata var bytta så lett som bare det! Vipps hadde jeg ny henger!

Godkjent!

Men den er en del større enn den jeg har fra før og det tar vel tid å bli vant til. Og den jeg har fra før er jo så utrolig lett, praktisk og billig å kjøre rundt med. Samtidig har jeg hatt den såpass lenge at jeg vet at alt fungerer og at det er en god henger. Så når jeg nå la ut den gamle for salg har jeg blitt veldig usikker på hvem av hengerne jeg faktisk skal selge…  For den gamle er så utrolig god å kjøre med..

Det blir nok den nye som får bli, men jeg er neimen ikke helt sikker… 🙂

Klem Heidi

Wille mener den gamle er så lett at selv han kan trekke den 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *