Full fart mot sesongstart!

 Bilde fra helgens Landsslagssamling i godt selskap 🙂

Den siste tiden har det vært mye på gang, samtidig som det egentlig ikke har skjedd så veldig mye spennende..

Vi trener på for å bli enda litt bedre før sesongstart om bare noen uker!

I helgen var vi på Landslagssamling for Piia i Sarpsborg. Melle var litt sprekere enn vanlig, men begge hestene hoppet fint.

Mitt eget fokus om dagen ligger på sits sits og sits og å klare å ha en mykere posisjon på hesten. Neimen ikke lett å lære en kropp som har jobbet feil i 30 år å jobbe riktig.. Men er det noe jeg har lært med riding så er det at jo bedre man blir, jo vanskeligere skjønner man at det er.. Dette er det veldig mange år siden jeg skjønte, men at det faktisk er så vanskelig og såpass komplisert som det er å ri bra som jeg har skjønt siste året hadde jeg vel ingen ide om.. Mon tro hva jeg tenker om enda to år? Men det gjør det jo også enda morsommere når man klarer de små detaljene man jobber med! Og jo vanskeligere og mer omfattende jeg ser at det er, jo mer har jeg lyst til å få det til!

 

Det som er virker ganske sikkert nå er at Grålle som vanlig begynner sesongen med en CIC2* i Luhmuhlen 24.mars.

 Lumhühlen CIC2* mars 2017 – Foto: Chrissis-pferdebilden.com

Deretter blir det hjem og trene litt mer før vi tar turen over til Sopot og Polen siste helgen i april for å ri CIC3*

Sesongen derifra har flere alternativ og hva det endelig blir til tar vi en avgjørelse på først etter Sopot når vi vet hvordan ting kjennes. Det er ikke en selvfølge at alt som kjentes bra i fjor er det i år og forhåpentligvis kan man se forbedringer på de tingene som ikke var så bra i fjor og som man har trent på igjennom vinteren.

Vi trener videre og i kveld er det igjen dressurtrening med Lillian og det er det også i helgen siden hun har helgekurs på Fossum 🙂

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *