Ferie!

Jeg kan ikke si annet enn at jeg syntes denne vinteren har blitt lang… Og som mange sikkert så var en av tingene jeg har gått og ønsket meg i vinter en ferie til et veldig varmt sted… Og jeg har faktisk jobbet ganske mye ekstra i det siste for å få det til, men jo mer jeg jobber jo mer uforutsett kommer opp.

Men det er sånn det er å konkurrere på dette nivået, man kan ikke få alt! Og valget da er lett, ferie et varmt sted er ikke så viktig!

Men så kom jeg over billetter til Milano for 450kr pr pers tur/retur så da ble det litt spontant en liten ferietur på meg og Jean allikevel rett før sesongen starter.

Vi planlegger en liten tur oppover i landet mot Comosjøen og det kjente Bellagio. Så i kveld reiser vi og sånn blir helgen.

I går var det årsmøte i rideklubben og for første gang på sikkert 8 år hadde jeg ikke muligheten til å være der. Kjedelig, for det er en fin måte å møte folk på vinterstid.

Uansett, Grålle ble kåret til årets hest og jeg årets rytter for 2017. Veldig hyggelig!

Ellers så leverte jeg mitt trofaste hestehengerfølge til ny eier i Hemsedal i helgen… Litt vemodig og jeg merket angeren komme når i tillegg hjulene nok en gang hadde fryst på den nye på onsdag.. Men, valget er tatt og det er ingen vei tilbake! Den nye er jo veldig fin og jeg gleder meg til å reise på stevne med så mye plass!

I helgen red vi igjen for Lillian og det er så moro om dagen! Så mye som funker til stor glede for både hest, rytter og trener!

En annen ting som er et veldig sikkert tegn på vår! Grålle er påmeldt årets første feltrittstevne! Ingen overraskelse at det er CIC2* i Luhmuhlen som vanlig, men det blir ikke noe mindre moro av den grunn! 6 uker igjen, vi gleder oss!

Ønsker alle en god helg! (i hvert fall de som er så heldige som meg og kan si det i dag 😉 )

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *