Hei, kan jeg spørre deg om noe?

På lørdag var jeg og Grålle på Stall Eikeberg på Feltritt i Fokus. Her snakket jeg litt om min reise fra rideskole til EM, vi demonstrerte litt forskjellige øvelser på hinder og over bommer, og jeg sa litt om hva jeg mener er viktig. Gøy å se så mange unge og motiverte ryttere som ønsker å ri feltritt!

Håper å se så mange som mulig av dere på treninger og stevner til sommeren eller i årene som kommer!

Og til alle dere som er nye på dette, har litt mindre rutine eller bare ønsker det – aldri vær redd for å spørre oss som har litt mer rutine! Det er lov å stille oss spørsmål og det er lov å spørre om dere for eksempel kan få være med oss å gå banen om vi rir samme klasse!

Dere som rir på lavere nivå er like viktige for sporten, og dermed oss, som vi er for sporten og dere 🙂

Nina snakker om Knøttecup og BEST Cup og hva som skal til for at man kan begynne å ri feltritt

Det ble også lansert en ny kleskolleksjon for alle som rir, eller interesserer seg for feltritt! Klærne kan bestilles hos Mains og var kjempestilige! Fås i både jakke, vest, genser, t-skjorte ++

Feltritt – Tre ganger så gøy!

Søndag var det tid for å feire at Nora denne uken fylte 3 år! Så det ble feiret med grilling, aking, snøscootermoro og som i fjor, en fantastisk kake fra Cicilie!!!

Fortsatt synts jeg det er en kjempedeal å kunne bytte så jeg fikser hesten hennes for henne en dag så hun kan bake til meg 😉 Takk! <3

I går hadde vi nok en fin dressurtrening med Lillian! Ting fungerer bra om dagen og jeg håper virkelig det kommer til syne når vi skal ut å konkurrere og! Klart at ting endrer seg jo ikke over natten, men med mange små skritt over flere år, uten å gi seg selv om det tar tid vises det sakte men sikkert.

I dag har vi landslagssamling inne på Rytterforbundet uten hest hvor det blir foredrag med Kjell Myhre og Marius Dammyr, mens i helgen skal vi igjen til Jeløys og hoppe for Johan!

Stakkars Grålle er litt mutt om dagen selv om han har det bra. Han savner Melle ute og kombinert med at han ikke har noe plass å bevege seg på ute grunnet snøen blir det litt stusselig for han.

Jeg gjorde et lite forsøk på å få han til å tråkke opp noen nye stier på beitet sitt i helgen, men det var det ikke snakk om! Han HATER virkelig all denne snøen!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *