Bursdagspresang på forskudd

Selv om våren aldri kommer og været sånn sett er en stor skuffelse må jeg si at det plager meg overraskende lite. Jeg tror faktisk konklusjonen på at jeg syntes denne (og sikkert de andre og) vinteren har vært tøff, hverken er på grunn av snø eller kulde, men på grunn av mangelen på lys ute..

De siste ukene har det vært mye snø og kaldt, men det er så utrolig mye lysere og jeg merker at energien til å gjøre ting er der til tross for at vinteren klamrer seg fast.

I helgen var vi igjen hos Annicken og trente for Johan. Lørdag hadde vi en terrengrettet sprangtrening hvor vi jobbet mye i 2punkt sits. Grålle var fin, men litt tung og når jeg står i salen kommer jeg ikke rundt han på samme måte så da mister han fort litt energi. Vanligvis gjør jeg jo bare dette ute og i terrenget og da er det jo masser av energi der uansett.

På disse samlingene er alltid god mat i fokus og denne gangen var intet unntak! Lasse, samboeren til Annicken, hadde klart et fantastisk Raclettemåltid til oss når vi var ferdige med å ri!

Bedre gjeng og sammhold skal man lete lenge etter!

Søndag hoppet vi terrenghinder og da var Grålles energi tilbake! Gøy både for hest og rytter!

Etter treningen søndag skrittet jeg, Ellen og Annicken en god tur ned til en strand Annicken har nedenfor stallen. Og bedre måte å kjøle ned beina til hestene på etter trening finnes vel ikke!

En ting jeg har ønsket meg veldig lenge er et nytt stevneskap.. Det jeg har er døden nær og har ramlet fra hverandre flere ganger. Så når Melle nå ble solgt bestemte jeg meg for at det var en ting jeg faktisk skulle unne meg! En bittelitt tidlig bursdagspresant fra meg til meg, er jo ikke såå lenge til september 😉

Så lørdag hentet jeg dette fine skapet på Kubberød! Gjett om vi gleder oss til sesongen nå!

Vel hjemme søndag bestemte jeg meg for at NÅ skal vinteren dø! Jean har allerede brøytet alt han kan på ridebanen så snøen der skal smelte så fort som overhode mulig, men nå skulle hindrene frem og.

Planen var at disse skulle inn i vinter, men jeg må innrømme at denne vinteren kom litt brått på og når alt først var nedsnødd fikk det bare være.

Man kan jo si at det er nok snø der enda…

Jean har holdt rundt 20*60 av banen brøytet i vinter, men nå gikk han også på de siste 10 meterne på bredden, og det er ikke tull – der er det 1,5 meter med snø!!

Nå ønsker vi oss vår!

Ha en fin uke!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *