Hverdagens ups and downs

Høsten er definitivt over oss med alle ekstra oppgaver som følger med, som klipping.

Og apropos klipping.. Grålle har også fått sin klipp. Når jeg kjøpte han for over 6 år siden var han fremdeles ganske mørk og har, som skimler flest, blitt lysere og lysere med årene. Til det siste året. Tidligere flekker har gått bort og blir i større og større grad erstattet av «fluer». Det syntes ikke så godt av bildet, men de er røde.. Og det forklarer mye! Med det temperamentet og alle de meningene måtte det være mye rødt i han og det får vi bekreftet nå! Takk og lov han ikke er hoppe🙈😂❤️

Ellers må jeg vel i større og større grad innse at Grålle ikke er bare min lenger… For Nora vil også ri og Grålle er bare verdens beste læremester og barnevakt! Så da får jeg ri han selv etter at Nora har lagt seg 😉 Merkelig nok er han da kjempesprek og lite som minner om den barnehesten han var bare timer tidligere😂.

Den som ikke har vært like heldig denne uken er stakkars Hunter, som har klart å få et skikkelig kutt bak på koden!

Men tross alt har vi hatt mye flaks i uflaksen! Kuttet er på «rett» sted og heldigvis ikke mer alvorlig enn et kutt i huden selv om det var dypt!

Og når man har en god forsikring og Mette kunne ta imot oss på timen på nye Lier Hesteklinikk og lappe sammen er det ingen sak!


Vi har til og med rukket litt annet enn hest de siste ukene!

Både en helg i Oslo med gode venner med middag, show og Kingsland Oslo Horse Show (greit, litt hest da🙈)

Og en helg på fjellet med familien 😊

Sir Cisco er også i slaget om dagen og er i superform!
Med det virker det som vi er klare for årets siste reise om to uker! Alt om den skal jeg fortelle neste uke, men jeg kan avsløre at det blir en lang kjøretur!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *