Når det meste går galt på stevne…

I helgen reiste vi til Bærum for å ri dressurstevne. Med på bilen denne gangen var Sir Cisco og Grålle! Å endelig ha med Grålle på tur igjen var en ubeskrivelig følelse! Han setter så stor pris på det og viser det så tydelig!

Grålle skulle få gå LA:0, mens Sir Cisco skulle gå MC:3 og MB:1.

Vel fremme, Grålle ferdig salt opp og klar revnet glidelåsen på ridestøvelen min nederst… Positiv av natur tenkte jeg jaja, det går sikkert! På oppvarmingen revnet resten av glidelåsen også, kun festet med låsen i toppen.

Uansett var det da ingen tid til å gjøre noe med det, så jeg fikk bare ri sånn! Tror uansett ikke det påvirket så mye annet enn helhetsinntrykket 😉

Grålle gjør som Grålle stort sett alltid gjør – oppfører seg eksemplarisk uten at det er noe voldsomt med wow over det. Han er så god, gjør bare alltid sitt beste og prøver å gjøre det jeg ber han om ❤️
Jeg gjør litt småfeil, men jevnt og greit!

Da er det kjedelig når prosenten er kjempedårlig og det er dømt i overkant strengt til å være en Lett klasse på et D stevne. Uansett er det likt dømt og det gjaldt alle andre i klassen som i stor grad fikk enda dårligere. Så Grålle får med seg en 2.plass hjem og det er veldig hyggelig! Grålle vet at sløyfer er bra og var så fornøyd med seg selv!

Til Sir Ciscos klasser spør jeg dommer og steward om jeg kan få ri med de brune (skitne og stygge) treningstøvlene som jeg heldigvis har liggende i bilen! Ikke noe problem!
Jean løper og henter de og kommer litt mindre positiv tilbake «du vet du mangler en hel på de?»

Og greit…. Jeg skal innrømme at selv om jeg ikke hadde noen som helst ide om at de gjorde det, så har jeg en ukes tid tenkt at det ene benet mitt brått har blitt litt kortere enn det andre eller at jeg har hatt konstant leire under det andre… Men uten å sjekke det såklart… Bare hastet videre i hverdagen for å få ting gjort..

Så da hadde jeg ingen støvler… Noe jeg forøvrig fortsatt heller ikke har🙈😂

Jeg fikk bare gjøre det beste ut av det og gjorde Sir Cisco klar til sine klasser.

At Sir Cisco er en hingst med godt gemytt er det ingen tvil om! Det er så hyggelig å være på tur når man har med seg så snille hester!

På oppvarmingen oppdaget jeg at nok en ting ikke stemte… Og jeg hadde helt rett..

Dressurpisken min var plutselig knekt, noe den ikke var dagen før.. Jeg misstenker musene som om dagen invaderer stallen hjemme… Kanskje jeg kan gi de skylden for BEGGE parene med støvler og?🤔

Uansett var det ingen krise uten pisken, den klarer jeg meg fint uten.

Vel inne på banen oppfører Sir Cisco seg eksemplarisk! Vi begynner bra, til jeg blir blåst av fordi jeg har ridd feil program…. Helt utrolig… Og det stopper ikke der, for jeg klarte det EN GANG TIL!!! Jeg kan ikke huske sist det skjedde og jeg blir skikkelig irritert på meg selv, for det er så uproft… Dette er bare ikke min dag! Men men! Alle gjør feil og livet går videre! Det viktigste var at hesten var fin og det var han defintivt! Så da ble vi første uplasserte med 63% der, grunnet feilridninger og alt for dårlige bakdelsvendinger.

Heldigvis fikk jeg tatt meg sammen skikkelig til MB og Sir Cisco er igjen super! Ingenting blir ødelagt og jeg rir heller ikke feil! Bakdelsvendinger klarte jeg til og med helt greit.

Så vi vinner klassen med 65% og fine kommentarer fra dommer og det er gøy og veldig hyggelig!

Vel hjemme har Hunters sår leget bra og han er fit for fight igjen denne uken og klar for årets siste internasjonale stevne!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *