Klare for Frankrike!

Som sagt tidligere var sesongen vår defintivt ikke over selv om jeg ikke fikk dratt til Strzegom i Oktober som planlagt!

Min optimale sesongavslutning med Hunter, når planen ble laget i vår, var at han skulle kunne avslutte med en CCI3*-L. Og det skal vi!

At jeg i tillegg har med Sir Cisco som også skal få gå samme klasse må jeg si er en enorm bonus ut ifra hvor kort vi har kjent hverandre!

Så neste uke setter vi kursen sørover og tar fatt på de omlag 2400km det er ned til Le Pouget hvor vi skal starte.

For Frankrike er veldig stort, og dette er selvfølgelig i Montpellier, så langt fra Norge du kan komme i Frankrike, nesten på grensen til Spania ved middelhavet.

Jeg er så utrolig heldig å ha med meg Sir Ciscos eier, Lillian, på turen!

For med Sir Cisco fikk jeg ikke bare med helt super konkurransepartner, men også et nytt vennskap og jeg er helt sikker på at vi får det veldig gøy på tur sammen!

Jeg er så utrolig heldig som har så fine hesteiere på hestene! De er en så stor og viktig del av teamet og jeg får bare ikke sagt det nok ganger!

Stevnet er i middelalderbyen Le Pouget i vakre Herault. Frankrike er et fantastisk land og jeg er heldig som nå får muligheten til nok en reise dit med hestene.

Så neste torsdag er vi på veien og planen er noen dagers trening i Sverige før vi ankommer Le Pouget mandag ettermiddag. I god tid og forhåpentligvis med freshe hester til stevner begynner onsdag.

I mellomtiden trener vi på, og begge hestene virker klare til reisen!

Samtidig er det viktig å ta seg litt tid til å bare nyte hverdagen også 🙂

Vi snakkes!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *