Den lange reisen

Vi er endelig på vei sørover! I dag tidlig var det 8 blå grader hjemme og det er rett og slett for kalt for meg!!!

Vi har begynt på den lange reisen sørover til Le Pouget, men den er ikke gjort på en dag!

i dag har vi kjørt til Flyinge hvor vi skal ri treninger for Piia et par dager før vi fortsetter videre på lørdag. Lørdag kjører vi til Sudermühlen sør for Hamburg, søndag til Strasbourg og mandag det siste stykke ned til Montpellier!

Selve stevnet begynner med vet sjekk onsdag ettermiddag så hestene får litt tid til å hvile ut og få trent litt etter reisen.

Og gjett hva!? Jeg har til og med nye ridestøvler!! TAKK Mamma! ❤️ Som muligens heller gjorde det av sikkerhetsmessige årsaker fordi hun ønsker beholde meg litt lenger når jeg selv ikke hadde mulighet til å kjøpe nye🙈❤️ Og takk Ryttern! Uten dere hadde det heller ikke blitt støvler❤️

Så jeg slipper ri i crocks!😄

Vel fremme på Flyinge koser vi oss etter trening, både to og firbeinte venner!😄

Sir Cisco og Hunter
Og jeg og Lillian😀

Vi gleder oss til reisen videre 😄

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *