Halvveis…

Foto: Lillian Strand

Etter noen fine dager med bra trening på Flyinge er vi vel på vei sørover mot turens mål!

Vi har trent veldig bra og til tross for at mor fikk spist litt grus med etterfølgende shoppingtur etter ny patron til sikkerhetsvesten og Paracet!
Ikke fordi det ikke var bra, men rett og slett en feillanding etter et ellers «perfekt» sprang. Sånt skjer den beste og både to og firbeinte gjør feil i blandt😀

Men vi er klare, veldig klare! Det er så gøy å få ri på så fine hester og at det ikke står på kapasiteten hos noen av dem, det er helt sikkert!

I dag har vi kjørt en forholdsvis grei etappe fra Flyinge til Luhmühlen/Sudermühlen sør for Hamburg. De som har fulgt meg noen år vet hvor fint det er her på Sudermühlen og hvor glad jeg er for å komme hit hver eneste gang!

Vel fremme rekker vi å sale opp og ri en tur på begge gutta sammen, jeg og Lillian, i nasjonalparken her. Gutta er freshe og glade for å få strukket på seg, til tross for at mørket falt på og feltrytteren fortsatte i galopp gjennom skogen og ga dressurrytteren bak en liten mental utfordring 😂😘

Fornøyd hest og hesteeier😄

I morgen reiser vi videre 75mil til Colmar i Nord Frankrike på grensen til Sveits. Derfra går turen videre de siste 75 milene til Montpellier og Le Pouget mandag!

Vi snakkes fra Frankrike!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *