Vel hjemme!

Foto: Lillian Strand

Vi er omsider kommet vel hjem etter en nøyaktig 2800km kjøretur fra stevneplassen og inn på tunet her på gården.

En veldig blandet tur med tanke på at kun en hest endte til start, men sånn er gamet og det skjer alle! Viktigste er at Sir Cisco har det bra og ikke var alvorlig skadet!
Hunter leverer nok et stabilt stevne på 3* nivå. Dressurøvelsene har kommet fort for han denne sesongen og jeg gleder meg til å endelig ha vinteren på å få den tiden vi trenger på å lære de skikkelig samt å bygge opp den styrken han trenger for å utføre de!
Sprangen har vært blandet, men løsnet så utrolig mye i høst! Han hopper både godt og forsiktig, men har trengt litt tid på å forstå hvordan energien skal brukes på rett måte og samtidig beholde roen i spranget.


Savnet etter palmer og sol er stort allerede…

Han gjør egentlig en ganske god runde i Le Pouget, men det blir litt lite energi. Det er ganske uvanlig og jeg var nok ikke helt forberedt på det så jeg red ikke bra nok. Vi fikk 3litt kjipe bommer ned, men totalt påvirket det egentlig resultatet minimalt og vi ender på en 11.plass.

Vel hjemme har Hunter begynt på sin juleferie og Sir Cisco har begynt på sin hjemme hos seg selv før han kommer tilbake for trening mot neste sesong rett etter jul😄

Tusen takk til Lillian som ble med som eier/ groom/sjåfør/venn og gjorde denne turen mulig! Det er så morsomt med disse samarbeidene og det hadde heller ikke vært mulig uten❤️

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *