Hestefolk – just less limits?

Vintermånedene drar seg avgårde og til tross for at det alltid er noe som skjer er de skikkelig kjedelige i forhold til sommer(les stevne)månedene.

Vi har hatt flere gode treningshelger både med Johan og Piia og nå i helgen kom jeg meg til slutt ut på et sprangstevne også.

Og noen ganger tar jeg meg i å lure på hvor fornuften blir av hos oss hestefolk…

Nå har det riktignok vært en fin vinter uten at vi har måtte ta så mye hensyn til været i planleggingen, men hva skjer når da årets eneste obs varsel dag kommer på den dagen man skal på stevne?

Vi drar så klart på stevne uansett! Kunne jeg tatt med bare to hester og kjørt bil og henger istedenfor lastebilen da? Overhodet ikke! Alle må med!🙈😂

Og det er jo sånn det er… hestefolk har liksom ingen grenser.. brekker man en fot? Ri uten stigbøyler da, ser ikke problemet?

Uansett, alle hestene hoppet bra og alle fikk med premier hjem! Rytteren derimot har fått en lang liste over ting som må jobbes med – FORT!

Supergroom Liv Jorunn hjelper få alle hestene klare🥰

Og mens vi er inne på det med hestefolk uten grenser… Forrige helg hadde vi en samling med overnatting som vi ofte har, men denne gangen ble Ellen nødt til å reise hjem og stå over den sosiale delen av samlingen. Av praktiske årsaker lot hun hesten og hestebilen bli igjen og det skulle vise seg å være lite lønnsomt. Jeg tar ingen skyld for dette selv og jeg nevner ingen navn, men jeg kan love at Ellen ikke står over en felles middag igjen🙈😂

Hestefolk asså.. There’s just no limits🙈


Ellers har Nora begynt på sin karriere som både hjelpetrener og groom. En skal tidlig krøkes godt hestefolk skal bli!

Og her hjemme pusler vi på med litt vårforberedelser. I forbindelse med flytting av er gjerde fant jeg denne og måtte le! Jeg er sikker på alle som har noen kilometer med gjerder kjenner seg igjen i dette! Lapping og fiksing etter gjentatte ødeleggelser og endringer over mange år! Den er ihvertfall død nå – stolpen asså 😉

Og sånn går ukene! Ihvertfall bittelitt til! For nå er det bare noen veldig få uker igjen til sesongstart!😄

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *